Samen met ons een Lokaalmarkt opstarten?
Goed idee.

Lokaalmarkt is een wekelijkse en overdekte versmarkt met bar en kinderhoek die vandaag wekelijks plaatsvindt in 7 steden en gemeenten: Ieper, Deerlijk, Roeselare, Brugge, Heule, Gent en Deinze.

 

Gezonder, verser, lokaler: daar gaan we voluit voor. En samen met ons onze vele honderden klanten. Want de interesse in korte keten is groter dan ooit. 

 

 

Om onze droom verder waar te maken, zoeken we collega-ondernemers. Mensen met goesting om samen met onze hulp een Lokaalmarkt in hun stad of gemeente op te richten en uit te baten. Zodat het één keer per week de mooiste plek van de wereld is - of toch minstens van hun stad of gemeente.
 
6 redenen om een Lokaalmarkt te starten
 
1. Je hebt zin in een nieuw avontuur
Tijd voor een nieuw hoofdstuk in je leven? Heb je wat tijd over en wil je graag je schouders onder een waardengedreven project zetten? Zelf een Lokaalmarkt starten is je op het lijf geschreven. 

 

2. Je wil wat bijverdienen

Hoop je geld met bakken te verdienen? Probeer de bankensector eens. Toch verdient iedereen aan Lokaalmarkt: de boer in de eerste plaats, wij bij Lokaalmarkt (zodat we kunnen blijven innoveren) en natuurlijk ook jij. En hoe beter je jouw markt maakt, hoe groter jouw inkomsten. 
 
3. Je brengt graag mensen samen

Lokaalmarkt is er voor iedereen: de combinatie van markt, bar en kinderhoek appelleert aan mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Op die manier breng je elke week veel mensen op de been.
 
4. Je wil de wereld beter maken
Lokaalmarkt is gebouwd op een aantal sterke idealen. Meer lokaal eten, betekent minder vervuilende vliegtuigen en vrachtwagens. Mensen samenbrengen is een krachtig middel tegen verzuring. Bovendien versterkt een Lokaalmarkt de lokale economie. Lokaalmarkt wil zo oplossingen bieden voor de vele uitdagingen waar we vandaag voor staan.  

 

5. Je wil je andere activiteiten bekendmaken bij een nieuw publiek
Ben je al actief in de korte keten en op zoek naar nieuwe klanten? Of heb je een zaak die onze waarden deelt? De klanten van jouw markt horen er vast graag over.


6. Je hebt een pand ter beschikking
Sommige mensen hebben plaats over. Wij zoeken plaats. Een Lokaalmarkt kan bovendien het vliegwiel zijn voor andere activiteiten in jouw pand. Want er zijn vast nog andere initiatieven die op zoek zijn naar een fijn onderdak. 
 

Enthousiast?

Deel je onze 'lekker-leuk-lokaalmissie'? Zin om zelf aan de slag te gaan? Of wil je graag meer weten over het inkomstenmodel van Lokaalmarkt?

 

Laat van je horen. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en bekijken samen de verschillende mogelijke scenario's. 

 

Laat van je horen. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en bekijken samen de verschillende mogelijke scenario's. Sjarel@lokaalmarkt.be of +32 486 05 92 98.