Een Lokaalmarkt als tijdelijke invulling? Een goed idee 

Lokaalmarkt is een wekelijkse en overdekte boerenmarkt met bar en kinderhoek. Al is Lokaalmarkt veel meer dan dat. We laten u daarom graag eerst ons filmpje zien. Zodat u Lokaalmarkt even beleeft alsof u er zelf bij was.    

 

 

3 goeie redenen om samen te werken

 

  1. Geef ruime zichtbaarheid aan uw project

Het concept  van Lokaalmarkt spreekt breed aan. Gemiddeld trekt een markt wekelijks 300 klanten en meer dan 500 bezoekers. Elke opening gaat ook gepaard met ruime persaandacht. Op die manier kan u elke week mooie zichtbaarheid aan uw plannen geven.

 

  1. Geniet van positieve branding

Lokaalmarkt is een project met maatschappelijke meerwaarde. We steunen lokale voedselproductie en -consumptie, werken milieubewust en brengen jong en oud samen. Niks voor niks wonnen we al verschillende prijzen. Door uw naam aan ons project verbinden, geniet u van heel wat positieve branding. We bedanken u ook graag via onze verschillende communicatiekanalen.

 

  1.  Vermijd leegstand

We hoeven het u niet te vertellen: een pand dat lange tijd leegstaat, is een aantrekkingspool voor krakers. We dragen in afwachting van de sloop of de verbouwingwerken goed zorg voor uw pand en zorgen elke week voor leven in de brouwerij.

 

(lees verder onder de foto)

 


 

Wat is een geschikt pand?

 

Lokaalmarkt vindt altijd plaats in een pand dat afgeschermd is van regen en wind - op die manier zijn we niet afhankelijk van het Belgische weer. Verder moet een pand aan een aantal andere voorwaarden voldoen:

 

  • Minimaal 6 maanden beschikbaar
  • Elektriciteit en water aanwezig
  • Minimum totaaloppervlakte van 500 m2
  • Idealiter op een locatie met parking in de nabije omgeving

(lees verder onder de foto)

 

 

Getuigenis samenwerking CAAAP
 

Voor Lokaalmarkt Brugge werkten we samen met CAAAP, onderdeel van Artes Group. Over de samenwerking met Lokaalmarkt zegt Matthias Hoornaert, Projectmanager Ontwikkeling:

 

'Eind 2017 kochten we het voormalige provinciehuis Abdijbeke in Brugge. We zullen de gebouwen slopen om er binnenkort een nieuwe en aangename woonplek te creëren. In afwachting van de sloop- en bouwvergunning zochten we als creator of triple-A places zoals altijd naar een buurtondersteunende, tijdelijke invulling voor dit leegstaande pand. We gaan steeds op zoek naar een sterk verhaal en willen lokale ondernemers en economie steunen. Zo kwamen we in contact met Lokaalmarkt, die er nu sinds eind 2018 elke week markt houdt. Het is mooi om te zien hoe er elke week honderden mensen naar de markt afzakken en hoe een leegstaand gebouw zo weer tot leven komt. Binnenkort verhuist Lokaalmarkt naar een nieuw pand. Het was een heel fijne samenwerking en we wensen hen enorm veel succes!'

 

(lees verder onder de foto)

 

 

Enthousiast?

 

Heeft u een pand dat vandaag in aanmerking komt? Of wil u graag contact houden voor in de toekomst? Neem contact op: bert@lokaalmarkt.be of 0470/609256.