Roeselare

Lokaalmarkt Roeselare

 

Kopen, ontmoeten en genieten in de Sint-Amandskerk op vrijdagnamiddag. Kom shoppen tussen 15 en 19 uur. Lekker, leuk, lokaal.

 

Klik hiernaast op de datum van de markt en ontdek bij welke boeren en producenten jij fysiek boodschappen kunt doen.

 

Of ga naar onze webshop, bestel elke week van maandag 18 uur tot donderdag 20 uur online en haal je boodschappen op vrijdag op.

Lotte Roeselare

 

Maak kennis met Lotte

 

Lotte heeft een passie voor alles wat met voeding te maken heeft, met nadruk op gezonde voeding. Maar zeuren moet ook eens kunnen. Haar passie werd aangewakkerd in haar eigen zoektocht naar de balans tussen gezond én lekker eten. Na haar omscholing tot allround voedingsdeskundige ging ze in bijberoep aan de slag om anderen ook te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Lotte haar roots liggen in Nederland. Ze is geboren en getogen in het mooie Maastricht waar ze al bij de boer in de buurt eitjes ging halen, vaak op de markt te vinden was en de rust vond in de mooie natuur buiten het stadscentrum. Sinds 2008 woont ze in West-Vlaanderen en is ze ondertussen goed ingeburgerd. Samen met Ruben en hun 3 katten 'Mila', 'Polleke' & 'Wally' woont ze nu zo’n 2 jaar in Roeselare.

Dat Lotte een foodie is, is zichtbaar op haar socialemediakanalen. “Ik kan zo genieten van een huisgemaakte gezonde maaltijd. En als de ingrediënten dan ook nog eens kraakvers, rechtsreeks van het veld in mijn keuken belanden, ben ik helemaal blij. Het liefst deel ik mijn creaties met zoveel mogelijk anderen om hen te inspireren."

Na verschillende jobs in de horeca is het tijd om een andere weg in te slaan en écht het verschil te gaan maken. “Het samenbrengen van producenten, boeren en consument in een gezellig, duurzaam & eerlijk kader sprak mij enorm aan. Ik was al klant en fan van Lokaal en twijfelde dan ook niet toen de vacature online kwam. Ik sta te trappelen om mee te werken aan dit mooie verhaal. Anderen gelukkig maken, dat maakt mij gelukkig.”  

 

Je kan Lotte bereiken via lotte@lokaalmarkt.be of 0498/018635.