Gentbrugge

Lokaalmarkt Gentbrugge

 

Kopen, ontmoeten en genieten in de brandweerkazerne te Gentbrugge op vrijdagmiddag. Kom shoppen tussen 15 en 19 uur. Lekker, leuk, lokaal. 

 

Klik hiernaast op de datum van de markt en ontdek bij welke boeren en producenten jij fysiek boodschappen kunt doen.

 

Of ga naar onze webshop, bestel elke week van maandag 18 uur tot donderdag 14 uur online en haal je boodschappen op vrijdag op.

29 Oktober

5 November

Rob

 

Maak kennis met Rob

 

Maak kennis met Rob Stockman. De marktverantwoordelijke van Lokaalmarkt Gentbrugge. Je omschrijft hem als diplomaat, verzoener, en rondwandelende ideeënbus. En vooral als beste problem solver. Maar ook als creatieveling. En dat werkt blijkbaar aanstekelijk, want hij slaagt erin om die creativiteit ook bij een ander aan te woekeren. Een gave. 

 

Niet geboren in Gent, wel getogen. De link met Gent moeten we niet ver zoeken: hij studeerde in Gent, deed er een lief op, is een rasechte AA-Gent supporter ...

 

En de link met Lokaalmarkt? Die is nog duidelijker. Als fervente reizer zou hij bij elke boerderijwinkel stoppen om lokaal lekkers te veroveren (zelfs al zit de auto propvol). Hij probeert de gekste dingen uit om z'n zoon en dochter alles van de lokale boer te laten proeven. En slaagt daar ... niet altijd in. Voorlopig toch.

 

Rob werkte voorheen bij de duurzame omegabaars kwekerij. Maar dan werd het tijd om andere oorden te verkennen. De weg van de visboer naar de lokale boer is maar een kort ommetje, toch?!