Gentbrugge

Lokaalmarkt Gentbrugge

 

Kopen, ontmoeten en genieten in de brandweerkazerne te Gentbrugge op vrijdagmiddag. Kom shoppen tussen 15 en 19 uur. Lekker, leuk, lokaal. 

 

Klik hiernaast op de datum van de markt en ontdek bij welke boeren en producenten jij fysiek boodschappen kunt doen.

 

Of ga naar onze webshop, bestel online en haal je boodschappen op. 

 

Jaarlijkse zomersluiting op vrijdag 23/7 en 30/7. 

30 Juli

6 Augustus

Emily

 

Maak kennis met Emily

 

Of hoe een workshop je laat inzien dat je interesse voor duurzame voeding heel groot is. Het overkomt Emily White, werkzaam bij Stad Gent. Op aanraden van een collega zoekt ze contact met Lokaal, die op dat moment op zoek is naar een marktverantwoordelijke voor Lokaalmarkt Gentbrugge. Sinds de opening in november 2019 is ze de geknipte vrouw voor de job.

 

Emily haar roots is Brits. In het verleden worden familiebezoekjes gekoppeld aan een rondgang aan zogenaamde ‘farmers markets’, boerderijen met rechtstreekse verkoop en lokale pubs met oog voor producten uit de streek. Ervaringen die haar blik op de wereld gevormd hebben en die ze nog steeds in ere houdt.

 

Dat ze een foodie is, hoeven we je niet te vertellen. Maar niet zomaar eentje. ‘Niets maakt me meer gelukkig dan kwalitatieve producten die op een eerlijke, duurzame manier tot stand komen’, zo klinkt het. Ze is er rotsvast van overtuigd dat boeren een eerlijke prijs verdienen. Vol enthousiasme schrijft ze mee aan het verhaal van Lokaal.