Hoeveslagerij Eveline

Lekker

Eveline kweekt varkensvlees in haar eigen bedrijf. ‘Het vlees is altijd puur natuur, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen’, vertelt ze. ‘Ook voor de bereidingen werk ik zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten.’ Ze brengt ze groot met verwerkt voeder (meel, korrels en perskoeken). De dieren worden met respect en antibioticavrij gekweekt en krijgen meer dan voldoende ruimte.

 

Leuk

Eveline Cherlet start Hoeveslagerij Eveline op in 2016 in Damme. In 2015 beslist ze om haar met liefde gekweekte varkens te verkopen. Ze volgt een opleiding tot slager en bouwt een atelier. Sinds 2016 verkoopt ze rechtstreeks aan de consument. Ze hecht veel belang aan het persoonlijke contact met de klant.

 

Lokaal

Sinds 2016 kun je bij Eveline vlees bestellen. Rechtstreeks van producent naar consument dus. Het resultaat is een kleinere ecologische voetafdruk.

Bekijk het fotoalbum

Eveline Hoeveslagerij (14).jpg
Eveline Hoeveslagerij (3).jpg
Eveline Hoeveslagerij (5).jpg
Lokal-196.jpg
Lokal-200.jpg