Fie-Nuts

Artisanaal in de oven gebakken nootjes, zaden en pitten van Fie-Nuts. Natuurlijk (en) gezond. Sneukelen zonder schuldgevoel, hoera.

 

"Toen we zaten te genieten op een terrasje in het zuiden van Frankrijk werd er bij het aperitief een schaaltje huisgemaakte borrelnootjes geserveerd. De smaken van de kruiden ontploften in onze mond, heerlijk! We waren onmiddellijk verkocht. We bestelden een tweede aperitiefje om nog een schaaltje van die heerlijke nootjes te kunnen proeven. Zo kwamen we al snel tot de conclusie dat het een mooie uitdaging zou zijn om onze eigen borrelnootjes te maken. We willen iedereen laten meegenieten van heerlijke en gezonde huisgemaakte nootjes.

Terug thuis gingen we meteen aan de slag. We begonnen te experimenteren met kruiden en notencombinaties. Na vele plateaus gebakken noten lukte het ons de ideale mix samen te stellen. Fie-Nuts was geboren - een mooi gebalanceerde en gezonde noten- en kruidenmix, vers gebakken in de oven. Daaruit zijn intussen verschillende nieuwe combinaties ontstaan en we breidden ons aanbod uit met gezonde en natuurlijke ontbijtcruesli's en enkele verrassende lekkernijen."

Bekijk het fotoalbum

fie-nuts
Lokaal_Heule_13042021_Low_res-1
Lokaal_Heule_13042021_Low_res-23