Pastati

Soms deelt het leven flinke klappen uit. Kristl De Loose werd op een dag bijna doof. Ze had jarenlang als directrice in een beschutte werkplaats en later als consultant in de bedrijfswereld gewerkt. Wat nu? Zou ze al op pensioen gaan? Of begon ze nog aan een nieuw avontuur?
 

Kristl verkoos de tweede optie en stampte met Pastati een eigen pastamakerij uit de grond. Haar inspiratie haalde ze uit de lokale boerenmarkten met verse pasta in Piemonte, waar Kristl en haar echtgenoot een vakantiehuisje uitbaten. Ze ging op studiebezoek bij plaatselijke koks, ontfutselde hun culinaire geheimen en schoolde zich tot een echte 'pastaia' om.
 

Haar achtergrond is Kristl niet vergeten. Voor Pastati bundelt ze de krachten met een beschutte werkplaats uit de streek, die haar helpt om de pasta te bereiden. De biobloem komt van een molenaar die opmerkelijk duurzaam werkt. En de verpakkingen zijn gemaakt uit suikerriet, een natuurlijk materiaal dat volledig composteerbaar is. 

Bekijk het fotoalbum

030136b6-ea46-11e6-8eea-9561e4d2208f_original.jpg
Pastati 3.jpg
Pastati 1.jpg
Pastati 2.jpg