Chocolaterie Van Parijs

Chocolaterie Van Parijs begon in 1992 als klein familiebedrijf. Door mond-tot-mondreclame groeide het al snel uit tot de gevestigde waarde die het vandaag is.  Maar voor de oprichter, Myriam Vanhaverbeke, was het een late roeping. Pas na een grondige omscholing begon ze met een eigen chocolaterie. Later nam zoon Mario het over.
 

Voor Mario zijn goede grondstoffen de basis van alles. Hij kiest ze dus met de grootste zorg. Hazelnoten haalt hij bijvoorbeeld uit de Italiaanse regio Piëmont, rond Turijn. En de vruchtenpuree in de pralines is van echte vruchten gemaakt.

 

"Voor Mario zijn goede grondstoffen de basis van alles."

De specialiteiten van het huis zijn naast de pralines ook het herfstassortiment en de chocoladezoenen. Krokante korst, echte boerenboter en room, zonder bewaarmiddelen. Zelfs in het buitenland is hier vraag naar.

En voor wie nog niet helemaal overtuigd is: in 2002 kreeg Mario een prijs voor ‘de beste caramelvulling van het land’. Minder suiker, amper vet en toch bijzonder smaakvol, dat is Chocolaterie Van Parijs. 

Bekijk het fotoalbum

Chocolaterie Van Parijs 2.jpg
Chocolaterie Van Parijs 3.jpg