Doe mee met onze wedstrijd

Wedstrijd

In november organiseert Lokaalmarkt samen met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare een grote wedstrijd. Want elke week van november maak je kans op een Roeselare Kadobon van € 500 of één van de 25 bonnen van € 25 euro.
 

Meedoen is heel eenvoudig.
 

  • Doe je boodschappen op vrijdagmiddag tussen 14 en 20 uur op Lokaalmarkt Roeselare, in de Sint-Amandskerk op het De Coninckplein. Op de markt vind je een ruim aanbod kwalitatieve voedingsproducten, rechtstreeks van bij de boer of producent. Bovendien heeft Lokaalmarkt ook een bar en een gratis atelier voor de kinderen.
     
  • Klaar met boodschappen doen? Als je afrekent aan de kassa, krijg je een wedstrijdformulier. Vul jouw naam en e-mail op het formulier in en steek het in de wedstrijdurne.
     
  • Na elke markt worden telkens 1 superwinnaar van € 500 en 25 winnaars van € 25 euro geloot. Ook gewonnen? Je ontdekt het op de eerstvolgende markt. Opgepast: je moet de dag zelf jouw prijs komen halen. Heb je jouw prijs niet opgehaald, dan gaat hij terug in de pot voor de week erop.

Blijft dan alleen nog de vraag wat je met jouw kadobon gaat doen. Want met de Roeselare Kabodon kan je winkelen bij meer dan 100 winkels in Roeselare. Als je dat wil, kan je de bon zelfs terug op Lokaalmarkt gebruiken.

Geschreven door : Karel Deknudt

Karel Deknudt

Gepubliceerd op :
29 / 10 / 2017

Deel dit artikel