Shop Lokaal en win

Shop Lokaal en win

Naar aanleiding van het Weekend van de Klant organiseert Lokaalmarkt samen met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare een grote actie in oktober. Want elke week van oktober maak je kans op 1 van de 5 Roeselare Kadobonnen  van € 100 of 1 van de 25 bonnen van € 25 euro.
 
Meedoen is heel eenvoudig.
 

  • Doe je boodschappen op vrijdagmiddag tussen 14 en 19 uur op Lokaalmarkt Roeselare, in de Sint-Amandskerk op het De Coninckplein. Op de markt vind je heel verse en gezonde producten, rechtstreeks van bij de boer. Lokaalmarkt heeft ook een bar en een kinderatelier.
     
  • Klaar met boodschappen doen? Als je afrekent aan de kassa, krijg je een wedstrijdformulier. Vul jouw naam en e-mail op het formulier in en steek het in de wedstrijdurne.
     
  • Na elke markt worden telkens 5 winnaars van € 100 en 25 winnaars van € 25 euro geloot. Ook gewonnen? Je ontdekt op de eerstvolgende markt  of jouw wedstrijdformulier aan het bord  aan onze shop (naast de bar) hangt. Opgepast: je moet de dag zelf jouw prijs komen halen. Heb je jouw prijs niet opgehaald, dan gaat hij terug in de pot voor de week erop.

Blijft dan alleen nog de vraag wat je met jouw kadobon gaat doen. Want met de Roeselare Kabodon kan je winkelen bij meer dan 100 winkels in Roeselare. Als je dat wil, kan je de bon zelfs terug op Lokaalmarkt gebruiken.

Geschreven door : Karel Deknudt

Karel Deknudt

Gepubliceerd op :
1 / 10 / 2018

Deel dit artikel