Win een Roeselare Kadobon

Shop Lokaal en win

Zot van shoppen? En zot van Roeselare? Goed nieuws. Want in samenwerking met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare organiseert Lokaalmarkt in november een grote shopactie.

 

Elke vrijdag van november maak je kans op 1 Kadobon Roeselare  van € 500 of 1 van de 20 bonnen van € 20 euro. Elke week zijn er dus 21 winnaars. 
 
Meedoen is heel eenvoudig.
 

  • Doe je boodschappen op vrijdagmiddag tussen 14 en 19 uur op Lokaalmarkt Roeselare. Op de markt vind je heel verse en gezonde producten, rechtstreeks van bij de boer. Lokaalmarkt heeft ook een bar en een kinderatelier.
     
  • Klaar met boodschappen doen? Vul jouw gegevens op het wedstrijdformulier in en steek het in onze wedstrijdurne.
     
  • Na elke markt worden telkens 1 winnaar van € 500 en 20 winnaars van € 20 euro geloot. Ook gewonnen? Je ontdekt op de eerstvolgende markt  of jouw wedstrijdformulier aan het bord  aan onze shop (naast de bar) hangt. Opgepast: je moet de dag zelf jouw prijs komen halen. Heb je jouw prijs niet opgehaald, dan gaat hij terug in de pot voor de week erop.

Blijft dan alleen nog de vraag wat je met jouw kadobon gaat doen. Want met de Roeselare Kabodon kan je winkelen bij meer dan 100 winkels in Roeselare. Als je dat wil, kan je de bon zelfs terug op Lokaalmarkt gebruiken.

Geschreven door : Melanie Vanstaen

Melanie Vanstaen

Gepubliceerd op :
31 / 10 / 2019

Deel dit artikel