Win een Roeselare Kadobon

Shop Lokaal en win

Zot van shoppen? En zot van Roeselare? Goed nieuws. Want in samenwerking met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare organiseert Lokaalmarkt in november opnieuw een grote shopactie.

 

Net zoals vorig jaar, maak je elke vrijdag van november  kans op 1 Kadobon Roeselare van maar liefst € 500 of 1 van de 20 bonnen van € 20 euro. Goed geteld: elke week zijn er dus 21 winnaars. 
 
Meedoen? Da's heel eenvoudig.
 

  • Deelnemen kun je elke vrijdag in november bij het aankopen van je producten op Lokaalmarkt Roeselare tussen 15 en 19 uur. Of wanneer je tussen 17 en 19 uur je online bestellingen komt ophalen.  Op de markt vind je lekkere producten, rechtstreeks van bij de boer of producent. Er is ook een bar en kinderatelier, maar die blijven door de huidige omstandigheden even dicht.
  • Na afloop van elke markt loot een onschuldige hand 21 winnaars. Daarbij winnen twintig klanten een Roeselare Kadobon van 20 euro en één klant een bon van 500 euro. De winnaars worden op de eerstvolgende markt bekendgemaakt.
  • Opgepast: je moet de dag zelf jouw prijs komen halen. Heb je jouw prijs niet opgehaald, dan gaat hij terug in de pot voor de loting de week erop.

Blijft dan alleen nog de vraag wat je met jouw kadobon gaat doen. Want met de Roeselare Kabodon kan je winkelen bij meer dan 100 winkels in Roeselare. En als je wil: gebruik dan de bon op Lokaalmarkt zelf.

Geschreven door: Melanie Vanstaen

Melanie Vanstaen

Gepubliceerd op:
29/10/2020

Deel dit artikel