Win een Roeselare Kadobon

Shop Lokaal en win

Zot van shoppen? En zot van Roeselare? Goed nieuws. Want in samenwerking met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare organiseert Lokaalmarkt in november opnieuw een grote shopactie.

 

Net zoals vorig jaar, maak je elke vrijdag van november  kans op 1 Kadobon Roeselare van maar liefst € 300 of 1 van de 20 bonnen van € 20 euro. Goed geteld: elke week zijn er dus 21 winnaars. 
 
Meedoen? Da's heel eenvoudig.
 

  • Deelnemen kun je elke vrijdag in november bij het aankopen van je producten op Lokaalmarkt Roeselare tussen 15 en 19 uur. Of wanneer je je online bestellingen komt ophalen. Op de markt vind je lekkere producten, rechtstreeks van bij de boer of producent. Er is ook een bar en kinderatelier. 
  • Na afloop van elke markt loot een onschuldige hand 21 winnaars. Daarbij winnen twintig klanten een Roeselare Kadobon van 20 euro en één klant een bon van 300 euro. De winnaars worden op de eerstvolgende markt bekendgemaakt.
  • Opgepast: je moet je prijs op de eerstvolgende markt komen oppikken. Heb je jouw prijs niet opgehaald, dan gaat hij terug in de pot voor de loting de week erop.

Blijft dan alleen nog de vraag wat je met jouw kadobon gaat doen. Want met de Roeselare Kabodon kan je winkelen bij meer dan 100 winkels. En als je wil: gebruik dan de bon op Lokaalmarkt zelf.

Geschreven door: Hanne Dewaele

Hanne Dewaele

Gepubliceerd op:
20/10/2021

Deel dit artikel