500 g oesterzwammen (of een andere soort champignons)
300 g savooikool
1 rode paprika
1 eetlepel mosterd
3 eetlepels sojasaus
3 eetlepels vloeibare margarine
tijm
peper
8 volkoren pitabroodjes
enkele blaadjes groene sla
Bereidingswijze:
Snij de oesterzwammen en de savooikool in reepjes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snij in korte reepjes.
Verhit een wok en voeg vetstof toe. Bak de runderreepjes bruin en schep regelmatig om. Haal het vlees uit de wok en zet dit even opzij.
Doe de paprikareepjes in de wok en roerbak 5 minuutjes. Meng de oesterzwammen eronder en roerbak nog een 2-tal minuutjes. Doe de savooikool erbij en schep goed om.
Breng op smaak met de mosterd, tijm, sojasaus en peper. Voeg het vlees toe en schep het geheel in een warm pitabroodje gegarneerd met groene sla.