Afhaalpunten rond Heule

Ontdek de afhaalpunten rond Heule

LokaalAfhaal in Heule is simpel: je bestelt je lokale producten online en haalt ze af. En het goeie nieuws is: daarvoor hoef je niet meer naar de markt te komen, maar je kunt je bestelling ook afhalen op een van de drie afhaalpunten. Ontdek ze hieronder. 

 

Mensen van Heule en omstreken vinden ondertussen al 2,5 jaar de weg naar Muster, de fabriekshal in de Stijn Streuvelslaan. Elke zaterdag vindt daar van 9 tot 12 Lokaalmarkt Heule plaats. Voor wie na de boodschappen nog een aperitiefje wil drinken, is de bar nog open tot 13 uur. Lekker, leuk, lokaal. 

 

Boodschappen afhalen op de markt

Sinds corona is er ook LokaalAfhaal: je bestelt je boodschappen vooraf online en op zaterdag worden ze voor je klaargezet. Zo kun je al die heerlijk verse producten gewoon ophalen. Ideaal als je niet veel tijd hebt of als je niet voor 12 uur op de markt geraakt.

 

(lees verder onder de foto)

 

Extra afhaalpunten en thuislevering

Geraak je er zelfs niet voor 13 uur? Of ligt de markt te veraf van je thuis? Goed nieuws: er komen drie afhaalpunten bij. Lukt afhalen niet? Dan is thuislevering een goeie keuze.

 

Bestellen kan van maandag- tot donderdagavond. Ga naar https://reservatie.lokaalmarkt.be, kies je markt, en selecteer daarna rechts bovenaan het juiste afhaalpunt. Betalen kan online, via de link die je op zaterdag in je mailbox krijgt. En die afhaalpunten stellen we graag even aan je voor. 

 

Fruithoeve ’t Beurtegoed | Gullegemsestraat 202 in Sint-Eloois-Winkel

Afhalen kan op zaterdag van 13.30 tot 18 uur

 

Wie al eens naar de markt kwam, kent ‘Suzy van de appels’ al. Na de markt neemt ze je bestelling mee zodat je die in de namiddag kunt ophalen in haar hoevewinkel.

 

>> Meer info ‘t Beurtegoed <<

 

(lees verder onder de foto)

 

De Kleinkeuken | Budastraat 8 in Kortrijk

Afhalen kan op zaterdag van 11 tot 14.30 uur 

 

Woon je in het centrum van Kortrijk? Dan is het dichtstbijzijnde afhaalpunt De Kleinkeuken. Bij Gwenn Dejaegere kun je terecht voor een heerlijke veggie of vegan maaltijd. En nu dus ook om je Lokaalmarktboodschappen op te halen. Combotip: bestel je boodschappen online én reserveer om te gaan eten. Twee keer lekker!

 

>> Meer info De Kleinkeuken <<

 

(lees verder onder de foto)

 

Pan’s Kruidbar | Rekkemsestraat 115 in Marke

Afhalen kan op zaterdag van 11 tot 18 uur

 

In Pan’s Kruidbar in Marke vind je medicinale kruiden, kruideninfusies, thee, etherische oliën en nog veel meer. Neem zeker eens de tijd om rond te snuisteren en te genieten van de aroma’s voor je je boodschappen oppikt.

 

>> Meer info Pan’s Kruidbar <<

 

(lees verder onder de foto)

 

Thuislevering via De Kortste Ketting of YouGo

Levering tussen 11 en 14 uur

 

Lukt de verplaatsing naar een afhaalpunt niet? Maar ben je wel thuis? Dan kun je ook kiezen voor thuislevering, tot 5 km van de markt. De fietskoeriers van De Kortste Ketting komen je boodschappen dan bij ons oppikken en brengen ze tot bij jou thuis of naar een zelfgekozen adres.

 

>> Meer info De Kortste Ketting <<

>> Meer info YouGo <<

 

Geschreven door: Hanne Dewaele

Hanne Dewaele

Gepubliceerd op:
15/11/2021

Deel dit artikel