Ontdek onze vernieuwde markt

Meer markt

De voorbije maanden kregen we heel wat suggesties van bezoekers om de markt nog beter te maken. We nodigden bovendien onze boeren uit om samen, bij een goed glas, te zoeken wat nog beter kon.


Het resultaat: een vernieuwde markt, die nog meer op jouw wensen en verlangens aansluit.

 

 

1. Borden aan de kramen

Elke boer van Lokaal heeft een mooi verhaal. Misschien las je het al op onze website of vertelde de boer het jou zelf. 

 

Vanaf nu vind je alle verhalen ook op de borden aan de kramen. Waar komt de boer vandaan? Waarom staat hij op Lokaal? Wat maakt hem uniek?  


2. Shop

In onze nieuwe shop, net naast de bar, vind je meer dan 100 specialiteiten van hier. In het assortiment: alle bieren en wijnen die we ook in onze bar schenken, gedroogde kruiden, koffie en thee, granola, confituren, oliën, gazpacho …

 

Af en toe komt trouwens een boer of producent, wiens producten in de shop staan, naar onze markt. Hij vertelt jou dan alles over zijn product en laat je natuurlijk ook proeven.
 

Hou onze kalender in de gaten voor komende degustaties.

 

3. Cadeaubonnen

In onze shop kan je ook cadeaubonnen van Lokaal kopen. Jij kiest welk bedrag je op de bon plaatst, wij zorgen voor een mooie verpakking. Je maakt er vast iemand blij mee.

 

4. Ann kookt voor Lokaal

Op Lokaal kan je verschillende kleine en minder kleine hapjes bij onze boeren halen: van een bordje kaas met mosterd tot een hamburger of heerlijke pastrami.

 

Geen zin meer om na de markt nog te koken? Schrijf dan zeker 7 oktober, 4 november en 2 december al in jouw agenda. Want Ann Vandenbroucke van Lekker Ann’ders komt koken voor Lokaal. Verwacht je aan originele en heerlijke gerechten met lokale producten.  

 

 

5.  Uitgebreidere kaart

Voor of na het shoppen kan je in onze bar genieten van lokale dranken, die met veel zorg en liefde zijn gemaakt.  Op onze kaart vind je een ruim aanbod aan sappen, wijnen en bieren,  waaronder Moose Blues, Vichtenaarke, Goedendag, Duchesse De Bourgogne ...  Toch liever een gewoon pintje?  Een frisse Bavik staat op jou te wachten. Santé. 

Geschreven door: Team Lokaal

Team Lokaal

Gepubliceerd op:
17/09/2016

Deel dit artikel