Het bestelplatform van Lokaalmarkt

Lokaalmarkt is een boerenmarkt met bar en kinderhoek. De markt vindt elke week plaats in Deerlijk, Roeselare, Brugge, Heule, Gent en Deinze.

 

Door de maatregelen in de strijd tegen corona kan Lokaalmarkt tijdelijk niet plaatsvinden. Toch zijn we er ook nu voor al wie versere, gezondere en eerlijkere voeding wil. Onze producten zijn stuk voor stuk lokaal en gaan bovendien maar door 1 paar handen: de handen van onze boeren.

 

Wil je zelf ontdekken hoe lekker en vers onze producten zijn? 

 

Vanaf maandag 18 uur tot en met donderag 20 uur kan je voor jouw dichtsbijzijnde markt jouw boodschappen bestellen via ons bestelplatform. Je vindt er (bijna) alle producten die je anders op de markt vindt.

 

Besteld? Dan gaan onze boeren aan het werk: ze oogsten op het land wat jij hebt besteld, maken boter en yoghurt, versnijden jouw vlees enzovoort.

 

Op vrijdag kan je dan jouw producten afhalen op de locatie waar de markt normaal plaatsvindt (behalve voor Heule, waar het afhaalmoment op zaterdag plaatsvindt). Al je boodschappen staan dan netjes samen bij elkaar. Gewoon afrekenen en klaar.

 

Op die manier eet je verser, gezonder en steun je de lokale economie. 

 

Wat je tot slot nog over het bestelplatform moet weten:

 

  • Staat de prijs per kilo, maar wil je maar 250 gram? Geef dan 0,25 in.
     
  • Staat de prijs per kilo maar wil je maar 1 stuk (bv. bij courgettes)? Schat dan ongeveer even hoeveel een stuk weegt (bv. 0,3 kilo voor courgette). Geef eventueel ook als opmerking mee hoeveel stuks je wil. De opmerking kan je ingeven nadat je op ‘bestel’ hebt geklikt.
     
  • Afrekenen doe je op de markt zelf. De prijs in jouw boodschappenmandje op het bestelplatform kan verschillen van de prijs die je uiteindelijk betaalt. Logisch: het is bijna onmogelijk om tot op de gram te wegen. Een voorbeeld: je bestelde 1 kilo biefstuk maar het uiteindelijke gewicht is 980 gram? Dan betaal je maar voor 980 gram.
     
  • Betalen op de markt kan uitsluitend met bankcontact.

Wil je het ook graag eens proberen maar heb je nog vragen? Bel ons gerust op het nummer 0472 36 68 32 of via mail op karel@lokaalmarkt.be.

 

Onze boeren kijken er in elk geval naar uit om jouw bestelling te mogen klaarmaken. 

Geschreven door : Karel Deknudt

Karel Deknudt

Gepubliceerd op :
23 / 3 / 2020

Deel dit artikel