Blog

Say cheese: zo pak je uit met lokale kazen

06/12/2021

Aan de kaasliefhebber. Op Lokaalmarkt vind je je ding bij mensen die hun vak kennen. En als je dan nog eens onze tips toepast, pak je als een echte kaaspro uit met je lokale, ambachtelijke geiten-, schapen- en koeienkazen.

Vergeten groenten kleuren de winter

02/11/2021

Bij Lokaalmarkt zetten we winterse vitavriendjes graag in de kijker. Denk maar aan champignons en witloof. Maar  zeker ook rammenas, boerenkool en schorseneren. Want door buiten de supermarkt te shoppen, ontdek je dat het aanbod groenten groot is. Een ode aan de vaak vergeten wintergroenten, want zij verdienen ook aandacht.

Roeselaarse afhaalpunten met een verhaal

28/10/2021

Stel: je hebt weinig tijd. Of je woont te ver. Of je winkelt gewoon niet zo graag … Maar je wilt wél genieten van verse, kwaliteitsvolle producten van boeren en producenten uit eigen streek. Goed nieuws: vanaf nu is Lokaalmarkt nog dichterbij. Lees er alles over.

Shop Lokaal en win

20/10/2021

Joepie, 't is weer zover: shop Lokaal en win. Want elke vrijdag van november maak je op kans op een Roeselare Kadobon van 300 euro of één van de 20 bonnen van 20 euro. 

Nice to meat you op Lokaalmarkt

27/09/2021

Het assortiment vlees dat je vindt in de winkel is uitgebreid. En de hoogtes en laagtes in kwaliteit zijn dat ook. Wat zeker: bij Lokaalmarkt koop je vers, kwalitatief vlees van dieren die een goed leven hebben geleid. Wij stillen je honger naar info over vlees door enkele hamvragen te beantwoorden.  

Daarom zet je best vaker lokale vis op het menu

26/08/2021

Of de rog als Vis van het jaar 2021 smaakt naar nog?  Net zoals je op Lokaalmarkt onder andere lokale groenten en fruit vindt, koop je er ook seizoensgebonden, lokale vis. ‘Hoezo lokaal?’, horen we je denken. En waarom zou je kiezen voor seizoensgebonden vis? Lees er hier alles over.

20190906-LOKAAL HERFST 2019 (LR)-39

Krijg leuke post

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. We doen er alles aan om er een leuk en boeiend briefje van te maken. Beloofd.