LEKKER LEUK LOKAAL OOK ONLINE

Probeer LokaalAfhaal.
Bestel online en haal je producten af op de markt.

Weinig tijd? Liever niet op de wekelijkse versmarkt rondlopen? Maar je wilt toch genieten van kraakverse, kwalitatieve producten van onze boeren en producenten?

Ontdek LokaalAfhaal: snel, makkelijk en veilig

Hoe werkt LokaalAfhaal?

126083.png

Wanneer kan je bestellen?

Bestellen kan wekelijks op onze webshop. De specifieke bestelperiode varieert van afhaalpunt tot afhaalpunt. Die ontdek je op de webshop zelf.

126083.png

Waar en wanneer kan je afhalen?

Je pakket ophalen gebeurt altijd tijdens de markt. Er zijn markten waar je enkel op de markt kunt afhalen, maar er zijn ook markten die werken met een extra afhaalpunt / afhaalpunten. Meer info op de webshop.

126083.png

Wijs me de weg

Met plezier. Klik op 'Bestel nu je boodschappen', kies voor de Lokaalmarkt in jouw buurt en ontdek hoe eenvoudig je met enkele muisklikken je producten bestelt. Je kunt je favorieten aanduiden. En gebruik de chatfunctie bij vragen. 

126083.png

Wanneer moet je betalen?

Betalen gebeurt bij de afhaling van jouw producten op de markt. Betaal met bancontact of cash. Bij LokaalAfhaal in Gent, Brugge en Deerlijk betaal je zelfs online voor of na het ophalen.

Vers van de pers

67347.png

Nieuw: afhaalpunten in Gent

Woon je in Gent? Goed nieuws: vanaf nu is Lokaalmarkt nog dichterbij. Haal jouw pakket af tussen 17 en 19 uur op de markt of op één van de zes afhaalpunten in Gent. En oja, superhandig: zelfs de betaling gebeurt online. Betalen kan voor of na het afhalen. 

67347.png

Nieuw: LokaalAfhaal in Ieper

Vanaf nu kun je jouw boodschappen ook online bestellen en afhalen tijdens Lokaalmarkt Ieper. Bestel van zaterdag 8.30 uur tot en met dinsdag 14 uur en haal je pakket op tussen 15 en 19 uur.

20190906-LOKAAL HERFST 2019 (LR)-39.jpg

Krijg leuke post

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. We doen er alles aan om er een leuk en boeiend briefje van te maken. Beloofd.