LEKKER LEUK LOKAAL OOK ONLINE

Probeer LokaalAfhaal.
Bestel online en haal je producten af op de markt.

Weinig tijd? Liever niet op de wekelijkse versmarkt rondlopen? Maar je wilt toch genieten van kraakverse, kwalitatieve producten van onze boeren en producenten?

Ontdek LokaalAfhaal: snel, makkelijk en veilig

Hoe werkt LokaalAfhaal?

126083.png

Wanneer kan je bestellen?

Bestellen kan wekelijks op onze webshop. De specifieke bestelperiode varieert van afhaalpunt tot afhaalpunt. Die ontdek je op de webshop zelf.

126083.png

Waar en wanneer kan je afhalen?

Haal jouw pakket op tijdens de markt. Dat kan in Brugge, Gent, Deinze, Deerlijk en Roeselare op vrijdag tussen 17 en 19 uur en in Heule op zaterdag tussen 10.30 uur en 13 uur. 

126083.png

Wijs me de weg

Met plezier. Klik op 'Bestel nu je boodschappen', kies voor de Lokaalmarkt in jouw buurt en ontdek hoe eenvoudig je met enkele muisklikken je producten bestelt. Je kunt je favorieten aanduiden. En gebruik de chatfunctie bij vragen. 

126083.png

Wanneer moet je betalen?

Betalen gebeurt bij de afhaling van jouw producten op de markt. Betaal met bancontact of cash. Bij LokaalAfhaal in Gent betaal je zelfs online voor of na het ophalen.

Vers van de pers

67347.png

Nieuw: afhaalpunten in Gent

Woon je in Gent? Goed nieuws: vanaf nu is Lokaalmarkt nog dichterbij. Haal jouw pakket af tussen 17 en 19 uur op de markt of op één van de zes afhaalpunten in Gent. En oja, superhandig: zelfs de betaling gebeurt online. Betalen kan voor of na het afhalen. 

67347.png

Binnenkort: LokaalAfhaal in Ieper

Binnenkort kun je jouw boodschappen ook afhalen tijdens Lokaalmarkt Ieper. Binnenkort meer hierover ...

20190906-LOKAAL HERFST 2019 (LR)-39.jpg

Krijg leuke post

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. We doen er alles aan om er een leuk en boeiend briefje van te maken. Beloofd.